×

5 artikler om å beskytte miljøet

5 artikler om å beskytte miljøet

For å beskytte miljøet, må du starte med små ting og starte fra meg.Vet du hva vet du om beskyttelsen av miljøet?

5 artikler om å beskytte miljøet

Mer beskyttelsesrelaterte innholdsanbefalinger ult

Beskytte slagordet for miljømessig reklame -slagord

Fem og enkel og enkel og enkel og enkel og enkel

Sammensetning for å beskytte miljøet 700 ord 5 artikler 5 artikler

Det beskyttende miljøet har fem forelesninger fra meg

Kjære klassekamerater:

I år kjemper vi for den nasjonale helsesonen.Vi har følt at gatene er renere enn før.I vår klasse kan imidlertid campus, utklipp og avfallsstykker sees overalt, og noen av de ubrukte bøkene blir også nådeløst forlatt av alle.Papir er vår venn.

Begynn først med å lagre et stykke papir, la fronten og baksiden av hvert papir skrive fulle tegn.

2. Hold fullstendigheten til originalen og bruk en brosjyre til pakke.Ikke riv opp.

For det tredje, sett kostnadene for lærerens papirer, som testbok.

For det fjerde må det ferdige papiret plasseres i resirkuleringsboksen for avfallspapir hjemme eller i klassen.

For det femte må det ferdige papiret være konsentrert til innsamling av avfall, slik at avfallspapiret kan brukes ved sekundær bruk.Vær oppmerksom på avfallspapiret rundt deg, se det umiddelbart, gjenvinningsmesteren er kommentert på slutten av perioden, og lyset blir lagt til med faktiske handlinger.

Alle er ansvarlige for å opprette den nasjonale helsesonen, og alle har fordeler.Spar papir og beskytt miljøet.La oss aktivt handle, samarbeide for å bygge skolen vår og pinggu til et rent og vakkert sted!

Pinggu ni primære tre -1 -klasse

20xx år xx måned xx dag

Det økologiske miljøet er en nødvendig betingelse for mennesker å overleve.

I det nye århundret lengter vi etter den vakre jorden, grønne hjemmet, blå himmelen, frisk luft.På grunn av menneskelig ønsket ødeleggelse, forurensning og avfall, blir jorden imidlertid mye hull og blåmerker i hele kroppen.Mennesker er blitt straffet av naturen og innså gradvis viktigheten av miljøvern.I hjembyen min Luchuan løper en Kyushu -elv gjennom fylket.Å høre på den gamle mannen sa at vannet i Kyushu -elven i fortiden var klart, og de varme kildene ble stadig strømmet ut på stranden på elven på bredden, og tiltrekker seg turister i alle retninger. elven.Nå har Kyushu -elven blitt en «avløpselv».Elven var grumsete, og den hadde også onde lukt.Er ikke dette et resultat av at folk ødelegger miljøet? For å la oss alltid ha en for alltid til å ha en i et vakkert bomiljø, gir jeg initiativet til følgende initiativ:

1. Bygg et «sparesamfunn» sammen, spar en dråpe vann, spar en gang og lagre et stykke papir.Spar vann, strammet kranen i tide etter å ha brukt vann, unngå store kokte kraner og talsmann for å vaske hendene og vaske ansiktet med et basseng; Spar strøm, og strømmen skal slås av når de elektriske apparater ikke brukes; Bruk lommetørkle, filler og bruk papir på begge sider.

2. For å redusere luftforurensning og spare energi, prøv å bruke offentlig transport, sykler eller gåing.

3. For å beskytte naturressurser som skog og mineraler, kan du prøve å kjøpe produkter laget av resirkulerte materialer og kan brukes i lang tid;

4. Reduser bruken av plastposer, som er den skyldige av hvit forurensning.

5. Utviklingen av økonomien kan ikke være på bekostning av å ødelegge miljøet, og utviklingen av økonomien og beskytte miljøet bør plasseres i samme posisjon.

6. Styrke miljøvern om publisitet og utdanning, dyrke miljøvernbevissthet fra en tidlig alder og aktivt investere i aktiviteter for å beskytte miljøet.

7. Beskytt bevisst det økologiske miljøet og deltar aktivt i greening og forskjønningsaktiviteter.

Det er bare en jord.

Initiator:

Dato:

Landsmenn:

Vår «mor» -hvor vakker jorden er, uselvisk og flott! Sjelden smil på hennes fulle ansikt.Men mennesker, har du tenkt på det? Hvis vi ødelegger jorden så skruppelløst, er konsekvensene virkelig utenkelige.Fortiden er vakker og forurenset.Par!

Skog er kjent som «jordens lungene, det generelle planleggingsrommet.» ødelagt på 100 år.Reduksjonen av skogsområdet har brakt en serie katastrofer.

Derfor foreslo jeg høytidelig for landsmennene:

1: For vår sikkerhet, ikke ta en stor øks for å angripe skogen;

2: Spar vann og reduser forurensning.

3: Flere busser og mindre private biler.

4: Reduser bruken av engangsprodukter og reduser bruken av «hvit forurensning»

5: Ikke spytt med det, ikke kast søppel.

Ovennevnte initiativ håper at alle kan gjøre det, beskyttelsen av miljøet er presserende, slik at våre etterkommere vil bruke planetene for å bruke jorden bedre!

Forslag: x

6. januar 20X

klassekamerater:

Vet du?Det er mange biologiske utryddelser hver dag, noe som forårsaker en stor tragedie på jorden.Nå er mange mennesker ivrige etter å ha en helt ny jord, lengter etter grønt hjem, Clear River.På grunn av den daglige forstyrrende, forurensningen, avfallet og krigen for mennesker, er jorden imidlertid forslått.Når jeg hørte på far sa: «Hvor tydelig den tidligere Dongjiang -elven var. Men nå, selv om folk har transport som biler og skip, blir Dongjiang River nå undergravet av dem. Det er alt menneskets» mesterverk «!»

Fra nå av bør vi lære leksjoner og beskytte vår felles jord.Fordi det bare er en jord.Av denne grunn tror jeg at alle kommer med følgende forslag.

1. For å beskytte trærne, kan du prøve å ikke kjøpe disponible spisepinner;

2. Bygg «å spare jordens energi» og lagre hver dråpe vann, hvert papir og hvert tonn olje.Spar vann: Det skal ikke åpnes når kranen ikke skal åpnes.Lagre papir: Hvert stykke papir brukes til doble sider.Ikke tegne på boka.Spar olje: Prøv å ikke kjøre bil, slik at du kan spare penger og spare drivstoff.

3. Bevisst planter trær og forskjønner miljøet.

4. Bruk mindre plastposer.En plastpose er 5 øre, og forurensningen er 50 ganger!

5. Ikke kast søppel.Resirkulerte varer blir overlevert til gjenvinningsstasjonen.Nyttige ting kan gjøres til håndlaget for å forskjønne familien.

Det er bare en jord, ikke tro at energien hennes er uuttømmelig.Miljøet kan ikke ødelegges på grunn av den nåværende utviklingen og krigen.Å beskytte miljøet er å beskytte mennesker.Fra nå av!

Initiator:

Dato:

Miljøet er grunnlaget for vårt menneske og natur å overleve.Det er et iøynefallende ansvar å beskytte jorden, opprettholde økologien og beskytte miljøet.Imidlertid er miljøvern et systematisk prosjekt som krever alles deltakelse og samarbeid, og krever din felles innsats.Derfor foreslår jeg initiativet:

I. Fremmer kraftig popularisering av miljøvernkunnskap, forbedrer publikums bevissthet om miljøvern, kombinerer minnesdagen relatert til miljøet, fremmer miljøvern i lokalsamfunn og offentlige steder og deltar i miljøvern og tilsyn med samfunnet.

2. Fra og med fra nå, fra nå, fra små ting rundt meg, tar til orde for grønt liv, sparer ressurser, reduserer forurensning, resirkulering av ressurser, grønt forbruk og støtter miljøvern.

For det tredje gjør aktivt og samvittighetsfullt en god jobb innen greening, forskjønnelse og rensing av boligsamfunn og offentlige steder, fjerner eller effektivt kontrollerer forurensningen generert i dagliglivet, har mindre skade på miljøet, mer omsorg og bygger grønt hjem.

For det fjerde forbedrer miljøet og utviklingen og etablerer de riktige miljøverdiene og miljømoralen.Heving av miljøvernansvar og fremme bærekraftig utvikling av samfunn, økonomi og miljø.

5. Implementerer samvittighetsfullt den nasjonale politikken, lover og forskrifter, og gir betydelige bidrag til forbedring av menneskets livsmiljø;

Jorden er den eneste som er kjent i det enorme universet.Når hytta lekker, hvem kan si at det å redde jorden ikke har noe med meg å gjøre? våre mennesker.

I det nye århundret lengter vi etter en ren jord, et sunt liv, et hjemland som er miljøvennlig, og de grønne, sunne og hygieniske samfunnene blomstrer over alt …Stor årsak krever stor skapelse.La vår gruppe vitner i det nye århundre utilsiktet innta oppdraget sitt, og skape et nytt grønt og sunt og sunt nytt samfunn.Vi tror at en dag vil det grønne miljøvernsamfunnet blinke inn i det berusende stjernelyset i hvert hjørne av landet!

Initiator:

Dato:

★ Om beskyttelse av miljøinitiativ 600 ord 5 artikler

★ 5 Siste forslag for å beskytte miljøet

★ Om beskyttelse av miljøinitiativer 800 ord 5 artikler

★ 5 prøver av miljøinitiativer

★ 5 Valg av miljøvernsinitiativer

★ Fem utvalg av miljøinitiativer

★ Beskyttelse av miljøinitiativ 500 ord 5 artikler

★ 10 artikler om å beskytte miljøinitiativer